top of page

FÖR OSS ÄR ALLTING MÖJLIGT!

Vi har en solid personalstyrka som har lång erfarenhet av att arbeta med natursten. Valter Eklund Stenentreprenader AB utför allt ifrån golv, fasader, trappor, badrum till trädgårdsanläggningar med marksten eller markanläggningar i offentlig miljö. Är det natursten involverat så är vi entreprenören för jobbet. VE Sten AB lagerför natursten för både inom- och utomhusprojekt,

du hittar vårt sortiment i E-butiken.

ENTREPRENADARBETE

Många av våra kunder behöver hjälp med projekt inom stenarbeten, såväl hel- som delentreprenad, vi hittar tillsammans lösningar att genomföra dina projekt så smidigt och ekonomiskt som möjligt.

KAPA, FORMA OCH SPECIALANPASSA

Vi anpassar naturstenen enligt dina önskemål. Allt ifrån att måtta, kapa eller bara leverera från standardsortimentet. Självklart ger vi råd om, och kan ta fram alla typer av ytor, grova eller polerade, golv, väggar och bänkskivor. Andra exempel på produkter är handfat, byggblock eller varför inte ett stenmonument?

I vår egen verkstad med moderna CNC maskiner, kantslipar, stensågar, traverser och måttanpassar vi det mesta inom sten. De datoriserade maskinerna är en stor hjälp för att ge rätt precision och kvalité. Dessutom får verkstadspersonalen en betydligt bättre arbetsmiljö vad gäller stendamm och tunga lyft.

Natursten har tack vare sin mångfald i kulör och uttryck stor potential att förverkliga dina idéer. Våra kunniga och erfarna hantverkare formar stenen efter dina önskemål. Kök- och badrumsinredningar, trappor, fönsterbänkar, spisplaner och andra specifika produkter framställs i verkstaden.

bottom of page