STENTRADITIONER I TRE GENERATIONER

1938 grundade Valter Eklund verksamheten Stenfirma Valter Eklund. Detta var grunden till vad som idag blivit Valter Eklund Koncernen. Vi är en komplett naturstensleverantör till både privat och offentlig miljö. Oavsett om det handlar om leverans av ett parti golvsten, montering av en fasad, en bänkskiva i specialmått från verkstaden, stensättning i ett badrum eller en liten fönsterbänk från lagret så har vi all kompetens som du behöver för att förverkliga ditt naturstensprojekt. Valter Eklund Koncernen ger dig den perfekta naturstenen till ditt bygge tack vare vårt breda sortiment för golv, tak, vägg och trädgård till bra priser.

För att kunna erbjuda dig rätt service beroende på vad du behöver hjälp med har vi två bolag. VE Sten AB samt Valter Eklund Stenentreprenader AB. Det innebär att vi erbjuder dig lagerhållen sten, specialmåttad sten, hjälp med montering eller om du behöver hjälp med hela entreprenaden så har vi kunskapen och resurserna. Vi erbjuder dig kostnadseffektiva leveranser över hela landet.

MEDLEMSKAP

Sveriges Byggindustrier

Svenska Stenindustriförbundet

Stockholms Byggmästareförening

Byggkeramikrådet (BKR)

Plattsättning Entreprenörernas Riksförening (PER)

BEHÖRIGHET/CERTIFIKAT/REGISTRERING

Våtrumsbehöriga (BKR/BBV)

ID06

ID06 Kompetensdatabas

VI ÄR ENGAGERADE OCH TAR SOCIALT ANSVAR

Vi tycker det är viktigt att känna samhällsansvar. Därför stöder vi ett antal organisationer och föreningar som aktivt verkar för att förbättra samhället.
Här är några exempel på organisationer och föreningar vi stöder:

AIK-UNGDOM-RGB-1280x450.jpg
giving_people.jpg

Valter Eklund Koncernen • VE Sten AB • Valter Eklund Stenentreprenader • E-post: info@ve-sten.se • Telefon: +46 8 38 03 30

Besök: Korgvidegränd 5-7, 162 44 Vällingby • Post: Box 6024, 162 06 Vällingby